Senz Original, zwart

De Senz Original Stormparaplu is ontwikkeld aan de TU in Delft en winnaar van diverse Design Prijzen.

Hoe werkt de Senz° stormparaplu?

De innovatieve hoogwaardige paraplu is ontworpen door drie studenten van de universiteit in Leiden. De was droom om de perfecte duurzame paraplu te ontwerpen. De gepatenteerde aerodynamische vorm van deze stormparaplu werkt vergelijkbaar met een vleugel, waardoor de paraplu stormachtige winden kan weerstaan. Alle Senz° paraplu’s zweven op de wind, waardoor ze licht en gemakkelijk vast te houden zijn. Door het unieke model is de stormparaplu geschikt voor windvlagen tot wel 80 of 100 km/u. De stormparaplu is opvouwbaar en door het lichte gewicht en de stevige handgreep is de Senz° paraplu erg fijn in gebruik.

Specificaties

  • De paraplu is windproof tot 100 km/u.
  • De paraplu draait automatisch in de beste windpositie.
  • “Spelen met de wind ipv er tegen te vechten!!”
  • De paraplu klikt open met een mechaniekje in het handvat.
  • Korte levertijd met uw eigen opdruk.
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart PMS Black C, shiny silver PMS 877C, spring lake blue PMS 5415C, midnight blue PMS 539C, Olive groen PMS 7762C, tomato cream orange PMS 7565C, passion red PMS187C, daylily geel PMS 124C, offwhite, brown rice en lavender gray.
  • Comfortabel te dragen in luxe hoed met schouderriem.
  • Afmeting doek 90 x 87 cm. Ingeklapt is de steel 79 cm. Slechts 440 gr.

Wat maakt Senz° duurzaam?

We zijn trots op Senz°, een écht Nederlands merk dat alle belangrijke designprijzen heeft gewonnen. Wereldwijd kiezen mensen voor deze duurzame paraplu en maken daarmee een statement tegen vervuiling. Bij Senz° hebben ze ontdekt dat het grootste effect op het gebied van duurzaamheid wordt behaald door de levensduur van een paraplu te verlengen. De materialen in de Senz° paraplu (staal, glasvezel, aluminium, polyester, ABS) zijn het meest geschikt om dit te bereiken. Het gaat dus niet om de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke delen, maar het is de som van de delen die zorgt voor een uiterst stevige en duurzame paraplu.

Senz° bedrukt met uw bedrijfslogo

De Senz° paraplu is een prachtig relatiegeschenk voor je medewerkers of klanten. De stormparaplu kan namelijk lange tijd gebruikt worden. Specialist www.stormparaplu.nl kan op diverse manieren je eigen Senz stormparaplu personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het pongee doek te bedrukken met uw logo of slogan. Daarnaast kan het handvat bij sommigen modellen voorzien worden van een full colour epoxy label. Deze labels zijn kleur- en  weerbestendig. De Senz° paraplu wordt geleverd met een luxe Senz° hoesje om de paraplu veilig op te bergen en mooi om te geven.

Bedrukken met logo of tekst mogelijk vanaf 24 stuks. B2B prijzen op aanvraag.

Winkelverkoopprijs: € 59,90