De Senz Mini is een vouwparaplu met handmatige open- en sluitfunctie. De Senz Mini heeft dezelfde kwaliteit als de Senz Automatic:

Wat maakt Senz° duurzaam?

We zijn trots op Senz°, een écht Nederlands merk dat alle belangrijke designprijzen heeft gewonnen. Wereldwijd kiezen mensen voor deze duurzame paraplu en maken daarmee een statement tegen vervuiling. Bij Senz° hebben ze ontdekt dat het grootste effect op het gebied van duurzaamheid wordt behaald door de levensduur van een paraplu te verlengen. De materialen in de Senz° paraplu (staal, glasvezel, aluminium, polyester, ABS) zijn het meest geschikt om dit te bereiken. Het gaat dus niet om de milieuvriendelijkheid van de afzonderlijke delen, maar het is de som van de delen die zorgt voor een uiterst stevige en duurzame paraplu.

De voordelen van de Senz Mini.

Met deze makkelijk opvouwbare stormparaplu heb je twee voordelen in één paraplu. Je hebt een paraplu die windproof is voor windstoten tot 80km/uur en je beschikt over een uitvoering die makkelijk in je tas of rugzak past. Ingeklapt is deze Senz Mini namelijk slechts 27cm. Zwaar zal je tas of rugzak ook niet worden, want deze stevige vouwparaplu weegt slecht 320 gram. Nem hem altijd mee en je wordet niet nat bij een onverwachtse stortbui als je onderweg bent.

Specificaties.

  • Inklapbare vouwparaplu. Handmatig openen en sluiten.
  • De paraplu draait automatisch in de beste windpositie.
  • Bestand tegen windvlagen van 80 km/u.
  • Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers.
  • Afmetingen doek 92 x 88 cm. Gevouwen 27cm. Slechts 320 gr.
  • Luxe bescherm hoes voor alle kleuren in antracite/blauw + kleurband
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart PMS Black C, shiny silver PMS 877C, spring lake blue PMS 5415C, midnight blue PMS 539C, Olive groen PMS 7762C, tomato cream orange PMS 7565C (limited), passion red PMS187C, Senz kleuren: Super Lemon geel, brown rice, frame orange, passion red, aqua green, white jade, cedar green, midnight blue, sudan brown, silk grey, lavender gray, shiny silver met zwarte binnenkant, pure black, pure black met reflectie.
  • De Senz Mini kan voorzien worden van een logo in het handvat
  • De Senz Mini kan bedrukt worden met uw eigen logo of tekst. Vraag naar de mogelijkheden!

Senz° bedrukt met uw bedrijfslogo

De Senz° paraplu is een prachtig relatiegeschenk voor je medewerkers of klanten. De stormparaplu kan namelijk lange tijd gebruikt worden. Specialist www.stormparaplu.nl kan op diverse manieren je eigen Senz stormparaplu personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het pongee doek te bedrukken met uw logo of slogan. Daarnaast kan het handvat bij sommigen modellen voorzien worden van een full colour epoxy label. Deze labels zijn kleur- en  weerbestendig. De Senz° paraplu wordt geleverd met een luxe Senz° hoesje om de paraplu veilig op te bergen en mooi om te geven

Laat hier uw Senz stormparaplu bedrukken.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan! Bedrukken met logo of tekst mogelijk vanaf 24 stuks

Winkelverkoopprijs: € 49,95  Prijzen B2B met opdruk op aanvraag.